E veshur me fustan të kuq, Zajmina shpalosë gjoksin më shumë se duhet

20:16 | 23 Janar 2019

Në mesin e nënave të reja shqiptare duket se Zaimina Vasjari do të thyejë rekord.

Me postimet e saj të një pas njëshme Zaimina ka treguar se është një tundim i vërtetë dhe format e saj trupore janë gjithnjë të kapshme nga syri.

Me fustanin e kuq që i nxjerr në pah asetet e saj, Zaimina duket më tunduese se asnjëherë më parë.

Ende vajza e saj Khloe nuk ka bërë një vjet nga ardhja në jetë dhe Zai është ‘një bombë e vërtetë’.

Komento: