IPKO-DIGITALB sjellëserialet më të mira turke përmes kanaleve të reja – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

IPKO-DIGITALB sjellëserialet më të mira turke përmes kanaleve të reja

15:48 | 08 Mars 2019

Duke filluar nga 1 Prilli, IPKO-Digitalbsjellëekskluzivisht në platformën e saj kanalin më të mirë televiziv tëserialeve turke, i cili do të pozicionohet në numrin 181. Kanali TDC (Timeless Drama Channel), ështëi vetmi që ofron 500 orëseriale me temë dashurie, pasioni, intrige dhe aksioni, të cilat janë punuar nga producentët dhe regjisorët më të mëdhenj turk, me renome ndërkombëtare.

Disa prej serialeve më të mira përfshijnë: ‘Karadayi”, “Black Money Love”, “20 Minutes”, me aktorët më të mirë turk, si: KivançTatlitug, BerhuzarKorel, Kenan Imirzalioglu, NehirErdogandhe shumë emra të tjerë të njohur.

Adhuruesit e dramave turke, do të mund t’i shikojnë ato të gjitha tëtitruara nëgjuhën shqipe. Kanali TDC ofronserialet më të mira të kinematografisë turke 24 orë në ditë.

Megjithëkëtë, nuk përfundon me kaq! IPKO është e përkushtuar që të ofrojë përmbajtjen më të pasur për klientët e saj, prandaj nga SOT e pasuron platformën e saj edhe me kanale të reja nga Maqedonia e Veriut, të cilat janë më së miri të njohura për seritë turke: TV Era dhe TV Shenja.

Komento: