Një bionde që “çmend”, ja si duket sot vajza e “Zhades”

18:38 | 22 Janar 2019

Ishte serilai më i dashur për audiencën në mbarë botë, bëhet fjalë për telenovelën Kloni që theu shumë rekorde.

Kjo telenovelë u xhirua në Brazil dhe në Maroku, por që ndeshi mes veti dy kultura në ndryshme. E njëra nga personazhet më të ëmbla që gjatë do të mbahet mend, është vajza e Zhades, Hadizha.

Sot, ajo është rritur dhe është bërë një super femër. Shikoni sa ka ndryshuar aktorja Carla Diaz.

Komento: