Një familje si ajo e Elvis Naçit, ky është sekreti i martesës së suksesshme

10:59 | 09 Janar 2019

Hoxha Elvis Naçi ka shumë simpati nga besimtarët myslimanë dhe ka pas vetes shumë prej tyre që çdo herë janë prezent në ligjeratat e tij.

I ftuar në “Dritare me Rudinën” mbrëmjen e djeshme ishtë teologu i njohur Elvis Naçi për të folur mbi faktorët që çojnë në dhune në familje.

“Jam prej 15 vitesh me gruan dhe kam një raport të shkëlqyer.

I kam thënë gruas sime: “nëse ka krisje nuk ia vlen të vazhdohet një martesë ku humbet dashuria, joshja dhe gjerat nuk shkojnë ashtu sic duhet”.

“Ka ose martese të suksessshme, ose divorc normal, kjo duhet të kuptohet. Kur nuk funksionon nuk është kiameti. Një familje e sforcuar është vuajtje. Atëherë po të kuptosh këtë, përse vret? Përse lë fëmijët pa prindër”, u shpreh Elvis Naçi.

Komento: