Sa shumë i ka ngjarë vajza Medës

08:28 | 18 Janar 2019

Meda është një nga këngëtarët më të njohur të muzikës popullore.

Ai është mjaftë aktiv në mbrëmjet e shumta muzikore dhe në ahengje të ndryshme familjare.

Kudo që mbanë muzikë, bën një atmosferë që mbahet mend gjatë, shkruan Kosovarja.

Më i kërkuari i muzikës zbavitëse, është tejet i lidhur edhe me familjen të cilës ia plotëson të gjitha.

Meda është tejet aktiv në rrjetet sociale duke ndarë detaje të ndryshme edhe nga jeta private, e kësaj here ka ndarë një imazh të vajzës e cila shihet se i ka ngjarë tej mase këngëtarit në fjalë.

Për këtë, bindës është vet imazhi që do të shihni më poshtë.

Komento: