Si të ishte një vajzë 20 vjeçare, kjo është gruaja e Gjynetit në jetën reale

15:45 | 09 Janar 2019

Seyma Korkmaz mund të duket nga publiku si femra më e denjë për të qenë bashkëshortja e kolegut të saj, Murat Danaci, me të cilin ndan rolin kryesor në serialin ‘Beni Affet’.

Mirëpo realiteti qëndron ndryshe. Ata janë shokët më të mirë të mundshëm por që të dy kanë partnerët e tyre.

Aktori që është i preferuar për shumë femra është i amrtuar dhe ka familjen e tij. Gruaja e tij në çdo paraqitje të aktorit merr më shumë vëmendje se vetë ai.

Në disa fotografi që Murat prezanton portretin më të bukur të familjes së tij vërehet pamja joshëse e të dashurës së tij.

Komento: