Vjen edhe reagimi nga Halil Kastratit

22:21 | 26 Shkurt 2019

Kastrati po mirëpritet me dashuri e respekt kudo ku e kah po shkon.

Halil Kastrati është ndër humanistët më të shquar e më të mediatizuar njëkohësisht. Aktiviteti i tij bamirës ka gjetur mbështetje masive nga të gjitha anët.

Kastrati bashkë me shoqatën “Jetimat e Ballkanit” dhe bamirësit anë e kënd trojeve shqiptare dhe Diasporës, kanë kthyer buzëqeshjen tek shumë familje në nevojë.

Kastrati po mirëpritet me dashuri e respekt kudo ku e kah po shkon. Kështu e kanë pritur edhe shqiptarët e Zvicrës, të cilët i ka falënderuar përmes këtij postimi, shkruan “Kosovarja”.

Kastrati, në foton e fundit të postuar vetëm para dy ditësh, shihet me një buzëqeshje të madhe në fytyrë, teksa është mirënjohës për gjithë solidarizimin dhe besimin që e ka gjetur tek populli.

Reagimi i tij më i mirë, padyshim që është kjo buzëqeshje e madhe.

Komento: